Werkzaamheden Poloniex wallet

Cryptocurrency exchange Poloniex tweette dat op donderdag 8 maart wat geplande onderhoudswerkzaamheden zouden starten aan de wallet op de exchange. Op het moment van schrijven, ruim 23 uur later, is er nog geen nieuwe update geweest.

Poloniex verklaarde dat het routineonderhoud van invloed zou kunnen zijn op het opnemen van bepaalde valuta en dat de wallets snel weer normaal zouden werken. Vandaag is er echter nog niet gereageerd op de vraag of de werkzaamheden inmiddels zijn voltooid.

Eerder deze week waarschuwde de exchange haar gebruikers voor een phishing scam. Volgens het Twitteraccount van de exchange was er een nep Poloniex app te downloaden in de Google Play Store, terwijl er in werkelijkheid geen Poloniex app bestaat. De maker van de nep app beweerde dat het platform zou zijn aangetast, maar Poloniex sprak dit meteen tegen:

Vertaling van cointelegraph.com vrij vertaald door redactie.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin