Wekelijks in bitcoin investeren

Wekelijks in de bitcoin investeren loont, dat laat een gebruiker van de sociale nieuwswebsite Reddit weten. Stel u had sinds september 2010 elke week voor $100 bitcoins gekocht, dan hadden deze een waarde van ongeveer $11,1 miljoen dollar. Geen verkeerde investering dus. Zelfs als u vanaf februari dit jaar voor elke week $100 dollar aan bitcoins had gekocht, had u een rendement van 18% op uw investering. De inhoud in dit artikel mag niet worden beschouwd als een aanmoediging of advies om bitcoins als belegging te kopen. De prijs van bitcoins en andere cryptocurrencies kunnen sterk fluctueren, ons doel is u te informeren.

Bitcoin Dollar Cost Averaging over Time

Een strategie kiezen

Als u er voor kiest om in bitcoins te investeren is het slim om een strategie aan te houden, bijvoorbeeld kopen als de koers zakt of stijgt. De beste strategie lijkt stelselmatig bitcoins te kopen, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks op bijvoorbeeld woensdag. Hiermee wordt u investering minder gevoelig voor de koersschommelingen. Investeer alleen geld dat u kan missen. Wilt u zelf bitcoins kopen? Dan heeft u als eerste een bitcoin wallet nodig, daarna kunt u gemakkelijk bitcoins kopen bij een handelskantoor of via onze website.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin