Bitcoin moeilijk? Niet met de app BLOX. Nu tijdelijk 5 euro gratis met promocode BITCOINBELGIE

Gratis cryptocurrency? Normaal gesproken raden wij aan om zo ver mogelijk van het woord gratis te blijven. Maar deze promotie willen wij u niet onthouden.

Onze vrienden van BLOX geven tijdelijk 5 euro om mee te beginnen als u de app downloadt en de promotiecode BITCOINBELGIE invult bij het aanmelden. Hiermee koopt u uw eerste bitcoin, ether of XRP voor niets!

Bitcoin moeilijk? Niet meer!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met BLOX heeft u geen technische kennis meer nodig om cryptocurrency te bezitten. Het enige wat u nodig heeft is uw telefoon. Download daarom BLOX, de gratis alles-in-een app.

BLOX regelt het allemaal

BLOX is zo simpel dat zelfs uw moeder ermee overweg kan. Handel direct in de tien populairste coins. Het mooiste? U hoeft geen wallet aan te maken of u zorgen te maken om online veiligheid: BLOX regelt het allemaal.

De app is al maandenlang trending in Google Play en de App Store. Direct na lancering gingen ruim 5.000 gebruikers u al voor omdat:

  • BLOX simpel is
  • traden instant gebeurt
  • het aanbod uitgebreid is

Profiteer direct van de koers

Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vindt u het een mooi instapmoment? Koop dan direct uw favoriete coin. En als u tevreden bent over uw winst kunt u uw coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

Mis geen koopmoment, download de app en krijg tijdelijk uw eerste 5 euro van BLOX. Gebruik hiervoor de tijdelijke actiecode BITCOINBELGIE.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin