Hodler koopt Lamborghini met bitcoin

Al lange tijd is de Lamborghini een symbool van rijkdom onder beleggers in cryptocurrency. De luxe sportauto van het Italiaanse merk is erg belangrijk voor crypto investeerders. Beleggers sporen zichzelf aan tot “HODL” om voldoende cryptocurrency te verwerven en een goed rendement te verkrijgen. Het kopen van een Lamborghini is de enige uitzondering op de HODL strategie die door veel mensen gebruikt wordt in de cryptocurrency wereld.

In februari 2018 werd de cryptocurrency wereld verrast met het nieuws dat de 35-jarige Peter Saddington een Lamborghini Huracan van $ 200.000 met 45 Bitcoin kocht. Saddington die in de beginjaren van Bitcoin investeerde kocht 45 btc voor minder dan $ 115. In december was elke Bitcoin van Saddington $ 19.000 waard. Hij was acht jaar lang een “HODLER”, en drong er bij andere investeerders op aan hetzelfde te doen.

De Lambo traditie betekent het hoogtepunt van een bullish uitbarsting. Hierbij kunnen investeerders grote hoeveelheden geld verdienen. “When Lambo?”, is een veelgebruikte term in de cryptocurrency wereld en heeft een behoorlijk diepgaande impact onder beleggers in cryptocurrency. De term probeert te voorspellen wanneer de cryptocurrency markt een bullish mijlpaal bereikt en zo mensen in staat stelt een Lamborghini te kopen.

Terwijl beleggers in cryptocurrency sterk blijven vasthouden aan de Lambo traditie zijn er ook mensen minder enthousiast. Zoals de oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin uitte zijn afkeuring over de trend in 2017 toen een meme Buterin liet zien als een religieuze leider. Met zijn armen naar voren en met een Lamborghini in zijn handen. Buterin reageerde via twitter:

“Als alles wat we bereiken lambo memes en onvolwassen woordspelingen zijn dan zal ik vertrekken. Hoewel ik nog steeds veel hoop heb dat ik de gemeenschap in de goede richting kan sturen. “

Een paar beleggers in cryptocurrency hebben ingezien dat het inderdaad niet verstandig is om een ​​Lamborghini te kopen. Maar de intentie achter de term blijft van groot belang voor beleggers in cryptocurrency.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin