Waarde bitcoin stijgt met 50 euro in 24 uur

De waarde van de digitale valuta bitcoin is de afgelopen 24 uur met €50.72 (+6.47%) gestegen. De aanleiding voor de relatief grote prijsstijging is nog niet bekend.

In België is het vrij makkelijk om vanaf de mobiele telefoon bitcoins te kopen. Als u al een account heeft geregistreerd en geverifieerd bij bijvoorbeeld BTC Direct kunt u namelijk bitcoins kopen vanaf uw mobiele telefoon. De website van de meeste handelskantoren werken prima op de mobiele telefoon en als u een mobiele wallet (bijvoorbeeld de Copay wallet voor iPhone en Android) heeft u gelijk een bitcoin adres om in te vullen. Het is wel belangrijk dat u de Bancontact app heeft, zo kunt u namelijk snel afrekenen.

Mobiele wallet aanmaken

Als u de Copay wallet hebt gedownload, ga dan in de Copay app naar de receive tab links onderin, klik op de blauwe “backup now” knop en schrijf de herstelzin op die je gegeven wordt. Rond het back-up proces af en zorg ervoor dat u de herstelzin veilig opbergt. Hierna krijg u uw bitcoin adres te zien, deze is makkelijk te kopiëren door op de QR-code te klikken.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin