Volledig nieuw design van de Copay wallet

De populaire bitcoin wallet Copay heeft een volledig nieuw design gekregen, zo blijkt uit een bericht van BitPay. Met de nieuwe release worden de codebases van Copay en de BitPay wallet dichter bij elkaar gebracht. Het nieuwe design heeft dan ook erg veel weg van de BitPay wallet.

Nieuwe miner fee instellingen

Om te voorkomen dat gebruikers te weinig miner fee betalen en als gevolg daarvan hun transactie niet wordt verwerkt heeft de app nieuwe fee instellingen. Als een gebruik een transactie gaat versturen wordt er automatisch een miner fee ingesteld.

Onze mening

Persoonlijk zijn wij meer fan van het oude design van de Copay wallet, deze was namelijk simpeler en vooral voor nieuwe gebruikers makkelijker te begrijpen. Het nadeel aan het nieuwe design is dat er meer tabbladen aan de onderkant zijn verschenen en er makkelijk meerdere wallets aangemaakt kunnen worden, het laatste is een voordeel voor gebruikers met veel ervaring maar voor nieuwe gebruikers is het extra verwarrend.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin