Onderzoek: Vijf Bitcoin winnaars uit 2017

Het jaar 2017 was een fantastisch jaar voor sommige Bitcoin-gebruikers, maar anderen hadden niet zoveel geluk met de cryptocurrency. Hieronder zullen we enkele van de meest indrukwekkende succesverhalen van het jaar bekijken.

Anonieme Bitcoin miljonair

Een anonieme persoon die een gedetailleerd verhaal op Steemit plaatste, zei dat in 2010 de prijs van elke Bitcoin zo laag was dat het zelfs niet waardevol genoeg was om een ​​pizza te kopen. Maar tegen het einde van dat jaar had de persoon naar verluidt 12.000 Bitcoins en verzamelde het grote aantal daarvan.

Dat komt omdat tegen april 2013 de waarde van elke Bitcoin was gestegen tot meer dan $ 100. Vanwege enkele problemen in het persoonlijke leven van het individu en een paar andere niet-Bitcoin-gerelateerde factoren, heeft de persoon een paar pauzes genomen van Bitcoin, maar is hij nooit volledig uit de loop gelopen. Uiteindelijk hoorde deze anonieme gebruiker van Bitcoin dat de 12.000 Bitcoins nu meer dan $ 10 miljoen waard waren.

Ondanks die gelukkige ommekeer van de gebeurtenissen begon de persoon ze pas in kleine hoeveelheden te verkopen om geen aandacht te trekken. Als advies geeft de persoon aan geduld te oefenen en niet hebzuchtig te worden, terwijl hij tegelijkertijd op nieuwswaardige gebeurtenissen let.

Erik Fineman

Erik Fineman begon te investeren in Bitcoins in 2011 toen hij pas 11 was nadat zijn grootmoeder hem $ 1.000 gaf en zijn broer hem een ​​tip gaf over wat hij met het geld moest doen. In die vroege dagen waren bitcoins slechts $ 12 waard. Toen Fineman eind 2013 echter zijn eerste Bitcoins verkocht, had elke coin een waarde van $ 1.200.

Tegen die tijd had Fineman de $ 1.000 van zijn oma in $ 100.000 omgezet en gebruikt om in 2014 een online onderwijsbedrijf te starten. Hij had geen prettige ervaring gehad op de middelbare school en dacht dat zijn nieuwe onderneming gefrustreerde studenten en gewillige leraren kon verbinden via videochat. Fineman verhuisde ook naar Silicon Valley, reisde de wereld rond en wedde met zijn ouders dat als hij op 18-jarige leeftijd miljonair zou zijn, hij niet naar de universiteit hoefde te gaan.

In januari 2015 verkocht Fineman zijn onderwijsbedrijf en kreeg de keuze om $ 100.000 of 300 Bitcoins te accepteren. Hij nam de Bitcoins. Fineman bereikte ook zijn doel om een ​​18-jarige miljonair te worden en zal niet naar de universiteit gaan. Hij zegt dat hij gelukkig is door te leren van ervaringen uit de echte wereld. Fineman blijft echter bezig met tal van projecten, waaronder betrokkenheid bij NASA. Deze activiteiten – en een slimme zakelijke verstandhouding – hebben hem op een haalbare manier geholpen om te komen waar hij nu is.

Jeremy Gardner

Jeremy Gardner is een persoon die zoals de andere succesverhalen er vroeg bij was. Terwijl Gardener ondergedompeld werd in de Bitcoin-wereld, werd hij een sterke en nadrukkelijke stem in de cryptocurrency-wereld, waarbij hij vaak sociale media als platform gebruikte. Hij investeerde ook verstandig geld in het starten en ondersteunen van bedrijven die banden hadden met Bitcoins en Blockchain-technologie. Gardner wilt niet onthullen hoeveel geld hij heeft verdiend door te investeren in Bitcoin-technologieën, maar wordt al wel een ‘selfmade miljonair’ genoemd.

Mr. Smith

De wereld rond reizen is iets waar veel mensen van dromen, maar Mr. Smith heeft deze droom werkelijkheid gemaakt, allemaal dankzij Bitcoin-investeringen die in 2010 zijn begonnen. Een man met een universiteitsopleiding en voormalig medewerker van Silicon Valley, de heer Smith, hoorde over Bitcoins in juli 2010 en begon enkele maanden later met hen te investeren.

Wetende dat hij er voor de lange termijn in zat, plaatste Smith zijn Bitcoin-investeringen op een laag pitje tot 2013, een tijd waarin de waarde van de cryptocurrency snel begon te stijgen. Uiteindelijk ging de prijs per munt omhoog naar meer dan 2.000 keer wat Smith er oorspronkelijk voor had betaald. Hij beweert nu dat hij $ 25 miljoen heeft verdiend met een investering van $ 3.000.

Tim Enneking

Tim Enneking is een goed voorbeeld van een goede belegging in cryptocurrencies. Hij is een hedgefondsbeheerder die de allerhoogste jaarrecords behaalde voor zowel fondsen als fondsen van fondsen.

Enneking stond sceptisch tegenover digitale valuta, hoewel hij ‘s werelds eerste digitale valutafonds ging beheren. Tijdens zijn werk besloot Enneking rigoureus Bitcoins te onderzoeken. Nadat hij zich realiseerde dat hij geen rode vlaggen had gevonden, concludeerde hij dat er misschien meer aan de cryptocurrency was dan hij aanvankelijk had gedacht en ging hij op zoek naar manieren om zich meer te gaan bezighouden met fondsenbeheer.

Enneking heeft nu ervaring met het toezicht houden op fondsen in de Verenigde Staten en daarbuiten. Hij pleit ervoor voorzichtig te zijn terwijl hij investeert en tijd nodig heeft om de trends in de markt te begrijpen. Bovendien herinnert Enneking potentiële investeerders eraan dat het, als gevolg van de snelle schommelingen van digitale valuta, tijd kan kosten om te zien dat investeringen vruchtbaar worden.

Olaf-Carlson Wee

Je hebt misschien nog nooit gehoord van de 26-jarige Olaf-Carlson Wee, maar hij is een andere persoon die het potentieel van Bitcoins voor veel andere mensen herkende en daardoor rijk werd. In februari 2013, in een tijd dat de waarde van één enkele Bitcoin tussen $ 20-30 was, begon Carson Wee te werken voor een Bitcoin-startup genaamd Coinbase.

In die tijd maakten Bitcoins nog geen deel uit van het culturele bewustzijn en de loutere vermelding ervan veroorzaakte verhoogde wenkbrauwen als mensen zich er überhaupt van bewust waren. Carlson Wee zag Bitcoins echter als een veelbelovende valuta. Hij maakte een afspraak met zijn werkgever om alleen met hen betaald te worden in plaats van met fysiek geld en begon waar mogelijk transacties met Bitcoins te maken. Die beslissingen waren uiteindelijk winstgevend omdat ze Carlson Wee een miljonair maakten.

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin