Vergeet Hodl for Lambo, koop een Mustang!

Vergeet Hodl for Lambo, koop een Mustang! Een Amerikaanse custom car builder accepteert nu crypto betalingen voor zijn voertuigen. je kunt onder andere je BCH, BTC, LTC, ETH er kwijt.

Classic Recreations vind je in Yukon, Oklahoma en bouwt onder licentie van Ford Motor Company, Ford Mustangs om en restaureert deze. Om een ​​meer wereldwijd klantenbestand te bereiken hebben ze ervoor gekozen betalingen in crypto te gaan accepteren. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar actief en elk van zijn op bestelling gemaakte voertuigen neemt ongeveer vier maanden in beslag (bijna 2.500 manuren). Bovendien zijn al zijn krachtige voertuigen handgemaakt en in eigen huis gebouwd, volgens de website van het bedrijf.

“Mijn hele leven heb ik een sterke fascinatie voor technologie en de evolutie ervan gehad”, verklaarde Jason Engel, eigenaar van Classic Recreations. “Cryptocurrencies hebben een lange weg afgelegd en blijven zichzelf positioneren als een legitieme valuta op de wereldmarkt. De ware schoonheid van het accepteren van cryptocurrency is het universele aspect ervan, waardoor Classic Recreations zich overal ter wereld kan verbinden met consumenten.”

Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar actief en elk van zijn op bestelling gemaakte voertuigen neemt ongeveer vier maanden in beslag (bijna 2.500 manuren). Bovendien zijn al zijn krachtige voertuigen handgemaakt en in eigen huis gebouwd, volgens de website van het bedrijf.

Het kopen van dure auto’s is al langer een manier om rijkdom te tonen binnen de Bitcoin-gemeenschap met Teslas, Lamborghinis of zelfs een hele vloot F1-supercars als bewijs. Om deze reden heeft het accepteren van crypto’s al langer zijn intrede gedaan binnen de automotive wereld.

Maar het zijn niet alleen whales die auto’s kopen met bitcoin: In Japan, waar bitcoinbetalingen dankzij positieve wetgeving door de overheid meer wijdverbreid en geaccepteerd worden dan waar ook ter wereld, worden zelfs gebruikte auto’s verkocht voor bitcoin. Sinds november 2017 accepteert een aantal Japanse autogroepen, waaronder een van de grootste in het land bitcoinbetalingen.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin