VeChain kopen? Dat kan in België met de app BLOX!

Goed nieuws! Vanaf nu koopt u VeChain (VET) met de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. VeChain is een van de meest veelbelovende blockchainprojecten van het moment. Maar wat is VeChain precies?

Echtheid van producten controleren

VeChain is een blockchainproject met als doel om de echtheid van producten te verifiëren op de blockchain. Een recent voorbeeld is de samenwerking tussen VeChain en een Chinese dochteronderneming van supermarktketen Walmart. Deze supermarkt gebruikt de technologie van VeChain om de herkomst van geïmporteerde vis, vlees, wijn en andere goederen te controleren.

Naast het computernetwerk fabriceert VeChain ook NFC-chips. Dat zijn kleine labels die je kan scannen met een app op je smartphone. Op deze app kunt u vervolgens alle stappen in de productieketen zien, van begin tot eind.

Leer in onderstaande videouitleg alles over VeChain en waarom de munt zo populair is.

Eén ecosysteem, twee munten

In het begin was de token van VeChain, VET, afhankelijk van het Ethereum-netwerk. Sinds augustus 2018 heeft VET een eigen blockchain en staat VeChain officieel op eigen benen.

Naast VET bestaat er ook de VeThor Thoken (VTHO). Laatstgenoemde token wordt gebruikt bij de uitvoer van VeChain smart contracts. VTHOR is daarmee gescheiden van VET, de token die gebruikt wordt voor koersspeculatie.

Voor de duidelijkheid, met BLOX kunt u enkel VET bezitten. Op het moment van schrijven is VET 0,015 euro waard. Dat lijkt weinig, maar de token is vanaf maart explosief in waarde gestegen. Kocht u op 15 maart VeChain, dan is de winst een indrukwekkende 600 procent!

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor uw GSM. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of u nu voor een euro koopt of duizend euro wilt gebruiken, u bepaalt zelf uw inleg. En bent u uw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar uw eigen BanContact. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin