TREZOR Wallet Redesign

De Trezor Wallet van het Tsjechische bedrijf SatoshiLabs heeft een compleet nieuwe gebruikersinterface (UI) gekregen. Het nieuwe design is volgens ons mooier, slanker en donkerder. Los van het nieuwe design zijn er ook op technisch gebied een paar verbeteringen.

De afgelopen maanden zijn er al belangrijke visuele veranderingen doorgevoerd op onder andere trezor.io en bij andere producten en diensten van SatoshiLabs. Zo is er een speciale pagina gekomen voor de Password Manager. Het nieuwe ontwerp van de Trezor Wallet is gericht op gebruiksvriendelijkheid en vertrouwdheid.  De indeling van het menu is bijvoorbeeld nauwelijks veranderd in het nieuwe design. Kleine dingen, zoals de link naar Device Settings, zijn ook verbeterd.

Geavanceerde functies

De nieuwe versie van Trezor Wallet bevat ook een aantal nieuwe functies, die eerder alleen bruikbaar in de command line interface waren, met trezorctl. Zo kun je eindelijk gebruik maken van de Advanced Recovery, om je recovery seed te herstellen in jouw Trezor. Bekijk hiervoor dit artikel.

Om problemen sneller op te lossen en makkelijk te melden heeft het bedrijf een nieuwe link toegevoegd aan de wallet interface. Telkens als er een foutmelding plaatsvindt, wordt een gebruiker direct geleid naar de zogenaamde troubleshooter, om het probleem direct te melden.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin