Trezor in de kleur zwart weer beschikbaar

Het is weer mogelijk om een zwarte Trezor te kopen. Na een tijd alleen beschikbaar te zijn geweest in de kleuren wit en grijs heeft het bedrijf achter de hardware wallet de kleur zwart weer beschikbaar gemaakt.

Wat is een Trezor?

De Trezor is een hardware bitcoin wallet, een klein apparaat waar bitcoins in opgeslagen kunnen worden en de ideale bitcoin wallet is door veiligheid en eenvoud samen te brengen. U hoeft alleen de Trezor aan uw computer te verbinden en de instructies te volgen op het schermpje. Er zijn maar twee knopjes, bevestig of annulleer de transactie. Bovendien kunt u de inhoud van uw Trezor op een papieren back-up zetten. Deze legt u vervolgens in een kluis en kun u gebruiken wanneer je Trezor gesloten, verloren of kapot raakt. De hardware wallet werkt ook goed samen met de Copay bitcoin wallet. De Trezor bitcoin wallet is er vanaf 99 Amerikaanse dollar en kunt u in bitcoin betalen! U kunt de Trezor hier kopen.

Trezor Tesla

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin