Trezor kondigt samenwerking aan met BTC Direct om bitcoins kopen te versimpelen

Het internationale SatoshiLabs, bekend van hardware wallet Trezor, heeft bekend gemaakt een samenwerking aan te gaan met BTC Direct. Dankzij de integratie van BTC Direct in de wallet omgeving van Trezor, kunnen gebruikers direct vanuit de hardware wallet bitcoins kopen.

Normen en waarden

SatoshiLabs, makers van ‘s werelds eerste hardware wallet Trezor, schrijft dat ze dezelfde normen en waarden hebben als BTC Direct:

‘BTC Direct is een Nederlands bedrijf en is in 2013 opgericht, waardoor het dezelfde leeftijd heeft als SatoshiLabs en Trezor. Maar een verjaardag en jarenlange ervaring in de crypto ruimte zijn niet alles wat we delen: we geloven allebei dat het huidige monetaire systeem gebrekkig is, met veel beperkingen, en dat non-fiat valuta’s de beste hoop op vooruitgang bieden.’

Bitcoin is voor iedereen

Maar alleen idealen zijn niet genoeg, beide bedrijven vinden het belangrijk dat iedereen op een veilige manier bitcoins kan kopen.

‘De sleutel tot de bitcoin revolutie is om het makkelijk te maken om bitcoin te kopen, SatoshiLabs en BTC Direct geloven daar in. BTC Direct maakt dit mogelijk door een eenvoudige en veilige manier aan te bieden om bitcoins en bepaalde altcoins rechtstreeks uit uw hardware wallet te kopen met Bancontact, zoals u gewend bent. Waar u ook woont in Europa.’

Beheer uw eigen sleutels

Davy Stevens van BTC Direct over de samenwerking: ‘Wij zijn altijd een groot voorstander geweest van het ‘not your keys, not your coins’ principe. Vandaar onze keuze om BTC Direct altijd non-custodian te laten. Trezor heeft het mogelijk gemaakt voor individuen en bedrijven om op een makkelijke en veilige manier invulling te kunnen geven aan dit principe. De synergie die we met deze samenwerking bewerkstelligen is dan ook enorm.’

Win een Trezor

Dankzij deze samenwerking is het heel simpel geworden om met uw Trezor hardware wallet bitcoins te kopen. Hiervoor heeft u een Trezor nodig, dat mag de eerste versie zijn of de nieuwe Trezor Model T. Daarnaast moet u een account hebben bij BTC Direct. Nog geen account? Deze is hier gratis te openen.

Mocht u hier gebruik van willen maken, maar geen Trezor hebben dan kunt u een Trezor winnen. Hiervoor hoeft u alleen crypto te kopen bij BTC Direct tussen nu en 8 augustus.

Wilt u weten hoe de samenwerking zich vertaalt naar de praktijk? Lees hier een uitgebreide handleiding of bekijk de video hieronder:

Delen: