The House of Nakamoto

Dat bitcoin en cryptovaluta een wereldwijd fenomeen is mogen duidelijk zijn. België en Nederland lijken voorop te lopen met steden als Gent en Arnhem waar bezoekers volop met de digitale valuta kunnen afrekenen. In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen kunnen gebruikers van bitcoin hun enthousiasme kwijt in: “The House of Nakamoto”, een speciaal ingerichte winkel die in het teken staat van bitcoin. In onderstaande (Duitstalige) video is de winkel te zien.

The House of Nakamoto biedt verschillende diensten aan voor bezoekers, zo is het mogelijk om bitcoins te kopen via een bitcoin ATM, een bitcoin startpakket te kopen en ook bitcoin prepaid kaarten.

Bitcoin startpakket van The House of Nakamoto

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin