Tezos (XTZ) koopt u vanaf nu in cryptocurrency app BLOX!

Vanaf vandaag koopt u Tezos (XTZ) in de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Tezos is één van de best presterende altcoins van dit moment. In vergelijking met begin dit jaar is de crypto al met ruim 121 procent in waarde gestegen! Maar wat is Tezos eigenlijk, en wat kunt u ermee?

Wat is Tezos?

Tezos is een open-source platform voor smart contracts, eigenlijk net als Ethereum en EOS. De belofte van Tezos is dat het een democratische blockchain is. Dat houdt in dat iedere belanghebbende kan stemmen voor of tegen een upgrade in het protocol. Daarnaast krijgen ontwikkelaars beloningen in de vorm van tokens voor hun ingediende verbeteringen.

De verwerking van transacties op het Tezos-netwerk verloopt via Proof of Stake, wat energiezuiniger is dan Proof of Work. Wilt u transacties verwerken op Tezos, dan kunt u uw coins opzij zetten (staken). Als beloning krijgt u daarvoor een beloning in de vorm van XTZ. In BLOX is staking niet mogelijk.

Koers van XTZ gaat lekker

Met de koers van XTZ gaat het goed! Begin dit jaar schoot de prijs als een raket omhoog. Op het hoogtepunt had u een winst kunnen hebben van maar liefst 146 procent. De coronacrisis hakte er bij Tezos ook in, de munt verloor bijna alle winst van 2020. Maar dat is allemaal verleden tijd, de coin heeft zich inmiddels sterk hersteld. Sinds begin dit jaar is de waarde van XTZ meer dan verdubbeld! Dat ziet u op onderstaande grafiek terug. 

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor uw smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of u nu voor een euro koopt of duizend euro wil besteden, u bepaalt zelf uw inleg. En bent u uw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar uw eigen bankrekening. Meer weten? Check hier de website van BLOX.

Delen:

Frank is taaltechnisch ijzersterk. Ook maakt hij de moeilijkste onderwerpen begrijpelijk. Kan je alles vertellen over veilig opslaan van cryptocurrency en wallets. Houdt zich ook bezig met social media.

Bezoek mijn Linkedin