Starten met de Easbit portemonnee voor Android gebruikers

EasbitElders op de site heeft Patrick, de CEO al een woordje uitleg gegeven over zijn eigen ervaring met Bitcoin, en over zijn bedrijf Easbit: de “granny-proof” mobiele portemonnee.

Met Easbit willen ze het verschil gaan maken, dit vanuit de gedachte dat een bitcoin portemonnee een essentieel onderdeel is van het eco-systeem. Zonder portemonnee kun je immers je Bitcoins niet uitgeven.

Het verschil tracht men te maken op vlakken van beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. De Easbit-wallet is, zoals zij noemen, granny-proof. Iedereen kan dus omgaan met onze digitale portemonnee. Daarnaast worden er geen kritische bestanden op hun servers bewaard zoals bijvoorbeeld private en public keys.

De Easbit applicatie werkt met een vaste fee per transactie, met als doel het zo transparant mogelijk te maken. En om het zo toegankelijk als mogelijk te maken werd de website easbit.com beschikbaar gesteld in de meest gesproken talen: Chinees, Hindi, Engels en Spaans.

[su_note]Download de Easbit mobiele portemonnee vanaf de Play Store of vanaf de website Easbit.com[/su_note]

Easbit Tutorial Video

Interesse om Easbit uit te proberen? Gebruik dan onderstaande stap-voor-stap instructie video en ontdek hoe je de Easbit App efficiënt gebruikt.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin