Meehelpen aan de bitcoin kan u natuurlijk zelf ook. U kan op verschillende manieren deel uitmaken van de evolutie van de Bitcoin-technologie. Een evolutie die naar alle waarschijnlijkheid heel groots zal worden.

bitcoins gebruiken

Meehelpen aan het bitcoin eco-systeem kan u natuurlijk zelf ook. U kan op verschillende manieren deel uitmaken van de evolutie van de bitcoin. Een evolutie die naar alle waarschijnlijkheid heel groots zal worden.

 

Gebruik bitcoin

Voer betalingen uit, ontvang betalingen of accepteer betalingen als handelaar. Handelaars kunnen mensen attent maken op het bestaan van bitcoin en zodoende een grote invloed uitoefenen.

Maak deel uit van het Bitcoin netwerk

Sluit u zelf aan met de officiële software (Bitcoin Core wallet) of ga zelf aan de slag en probeer zelf bitcoins te minen. Let wel op dat het minen pas rendabel wordt na de aanschaf van goed materiaal. Niettemin doen veel mensen mee aan het minen van bitcoins om het netwerk te versterken.

Bitcoin is volledig open source

Als software-ontwikkelaar kunt u zich inzetten mee te helpen om de bitcoin te verbeteren. Of u kunt u inzetten om software te ontwikkelen voor personen die betalingen willen accepteren in bitcoin. Denk hierbij maar eens aan modules voor webwinkels.

Donaties in bitcoin

Doneer Bitcoins aan een liefdadigheidsinstelling die deze accepteert. Op die manier helpt u niet alleen de bitcoin verder, maar ook uw favoriete instelling die zich inzet voor het goede doel.

Vertel over bitcoin

Of vertel over bitcoin aan uw vrienden en kennissen en verwijs hen naar deze website om te leren wat de bitcoin werkelijk is. In België zijn er immers nog zoveel onbenutte kansen.

 

Bent u er klaar voor? Wil u ook starten met bitcoins? Dan kunt u op deze website leren hoe je ermee kan beginnen en hoe u uw eerste fractie van een bitcoin gratis en voor niets kan verdienen.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.