Software wallet Multibit stopt ermee

De software wallet Multibit stopt met het onderhouden van de software. In 2016 werd Multibit overgenomen door de Amerikaanse hardwarefabrikant KeepKey. In een verklaring zegt KeepKey het volgende:

Unfortunately, KeepKey simply does not have the resources to support the current issues, nor to rebuild Multibit to ensure ideal user experience. By focusing our attention on the KeepKey device, we will continue building and improving the best hardware wallet available.

De makers van Multibit raden gebruikers aan om te switchten naar de software wallet Electrum en hebben hier twee video’s voor gemaakt. Hieronder de video van het switchten naar Electrum als je gebruik maakt van Multibit HD. De andere video voor Multibit Classic is hier te vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=E-KcY6KUVnY&feature=youtu.be

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin