September acht transacties – Gent Bitcoinstad

In de maand september 2016 zijn er acht transacties geweest in Bitcoinstad Gent, BitKassa het Nederlandse bedrijf achter de transacties deelt haar gegevens publiekelijk. De omzet bedroeg €99,49.

Transacties augustus bitcoinstad gent

Gent Bitcoinstad, België’s meest Bitcoinvriendelijke stad, is ontstaan doordat enkele Bitcoin-enthousiastelingen in hun eigen woonplaats hun drankjes met bitcoins willen afrekenen. Zij gingen op pad om horeca-ondernemers te enthousiasmeren om bitcoins te accepteren. Doel van het project is dat het mogelijk wordt om alle uitgaven in Gent te kunnen afrekenen met bitcoins. En eigenlijk ook buiten Gent, zo is er ook Ieper Bitcoinstad.

Zaterdag 22 oktober is er een Bitcoin-Meetup: Een gezellige café-avond over Bitcoin en alles wat ermee te maken heeft. Bent u nieuw in de bitcoinwereld? Ervaren mensen zullen u deskundige uitleg kunnen geven. Meer informatie kunt u hier vinden.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin