Misschien zijn er mensen die zich afvragen of wij artikels willen publiceren van bezoekers (het zogenaamde gastbloggen) Het antwoord is natuurlijk ja! Het is vanzelfsprekend dat we niet zomaar eender welke tekst blindelings gaan publiceren, maar onderstaande puntjes helpen je al op weg om te oordelen of jouw artikel op BitcoinBelgië.be kan terechtkomen.

Waarover schrijven?

schrijven voor bitcoinbelgieHet mooie aan Bitcoin (en cryptocurrency in het algemeen) is dat er heel veel is om over te schrijven. Wens je dus iets te laten publiceren, dan kan dat bijvoorbeeld gaan over een nieuwsfeit dat nog niet werd gepubliceerd, maar we verwelkomen nog het meest berichten die werkelijk uniek zijn zoals bepaalde topics in de Bitcoin industrie. Ook interessante berichten over altcoins zijn meer dan welkom.

Het stappenplan.

  • Neem contact op via het contactformulier om eventueel op voorhand enkele onderwerpen door te sturen. Zo vermijden we allerlei misverstanden.
  • Schrijf je artikel en lees deze zeker nog eens na. Het laten nalezen door een kennis is ook altijd een goed idee!
  • Check of je alle bronnen hebt vermeld, en kijk ook of je interne links kan toevoegen naar berichten die reeds op BitcoinBelgië.be gepubliceerd zijn.
  • Stuur je artikel door via email (deze heb je in principe al ontvangen van ons) en vermeld ook welk soort credits je wenst zoals bijvoorbeeld een link naar je eigen persoonlijke website.
  • We doen ons best om het artikel te publiceren binnen de 24 uur, nadat we het artikel hebben nagelezen.

Interesse? Neem dan gerust contact op via het contactformulier!

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.