Schrijven voor BitcoinBelgië

Misschien zijn er mensen die zich afvragen of wij artikels willen publiceren van bezoekers, het zogenaamde gastbloggen. Het antwoord is natuurlijk ja! Het is vanzelfsprekend dat we niet zomaar eender welke tekst blindelings gaan publiceren, maar onderstaande puntjes helpen u al op weg om te oordelen of uw artikel op BitcoinBelgië.be kan terechtkomen.

Waarover schrijven
Het mooie aan bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen is dat er heel veel is om over te schrijven. Wenst u dus iets te laten publiceren, dan kan dat bijvoorbeeld gaan over een nieuwsfeit dat nog niet werd gepubliceerd, maar we verwelkomen nog het meest berichten die werkelijk uniek zijn zoals bepaalde topics in de Bitcoin-industrie. Ook interessante berichten over altcoins zijn meer dan welkom.

Het stappenplan

  • Neem contact op via het contactformulier om eventueel op voorhand enkele onderwerpen door te sturen. Zo vermijden we allerlei misverstanden.
  • Schrijf uw artikel en lees deze zeker nog eens na. Het laten nalezen door een kennis is ook altijd een goed idee!
  • Check of u alle bronnen heeft vermeld, en kijk ook of u interne links kan toevoegen naar berichten die reeds op BitcoinBelgië.be gepubliceerd zijn.
  • Stuur u artikel door via email en vermeld ook welk soort credits u wenst zoals bijvoorbeeld een link naar uw eigen persoonlijke website.
  • We doen ons best om het artikel te publiceren binnen de 24 uur, nadat we het artikel hebben nagelezen.
  • Bevalt het? Mogelijk dat u een van onze vaste schrijvers wilt worden!

Interesse? Neem dan gerust contact op via het contactformulier!

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin