OneHash: bitcoins en sportweddenschappen

Wie bitcoins bezit en en graag inzet op sportwedstrijden kan zijn geluk beproeven op de website van OneHash.com. Op de website van OneHash kunt u bitcoins inzetten op verschillende sporten waaronder voetbal, basketbal, cricket, tennis en hockey. Naast deze traditionele sporten biedt OneHash ook een aparte e-sport sectie waarin bezoekers bitcoins kunnen inzetten op hun favoriete CS:GO team. De website is uniek omdat het alleen bitcoins accepteert als betaalmiddel en ook de uitbetalingen worden gestort in bitcoin. Bij OneHash hoeft geen account aan te maken en uitbetalingen worden meestal binnen een half uur uitgekeerd op het door u opgegeven bitcoin-adres.

onehash.com

De inhoud van dit artikel mag niet worden beschouwd als een aanmoediging of advies om bitcoins in te zetten op sportwedstrijden. Ons doel is om u te informeren, gokken brengt risico’s met zich mee.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin