Nieuwe wallet voor Ethereum

Ethereum zal binnenkort zijn eerste portemonnee met een WeChat-achtige interface krijgen. WeChat is een concurrent van populaire chatapps als WhatsApp en Telegram en is vooral populair in Azië. De nieuwe wallet draagt de naam Status.

De verwachting is dat de alpha versie van Status de komende weken wordt vrijgegeven, de app heeft als doel een geheel nieuwe interface voor digitale wallets te introduceren. De Android en iOS versie van Status zijn dus geïnspireerd op messaging app WeChat, die naast het aanbieden van messaging, het ook mogelijk maakt voor gebruikers om elkaar onderling te betalen.

Deze nieuwe manier van geld overmaken lijkt steeds populairder te worden onder app ontwikkelaars, cryptovaluta’s zoals de bitcoin en ethereum lijken erg geschikt hiervoor te zijn.

Status

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin