Cryptocurrency app BLOX verbeterd, nog sneller bitcoin handelen

Het team van BLOX heeft na twee jaar ontwikkelen een nieuw design voor hun app gelanceerd, dit klinkt als muziek in de oren voor iedereen die wil investeren in bitcoin en cryptocurrency. Met meer dan 25 verschillende cryptocurrency’s biedt BLOX veel investeringsmogelijkheden.

Sneller en simpeler

Wouter ter Halle is product owner bij BLOX. Hij zegt: ‘Wij hebben met honderden gebruikers van de app gesproken over hun wensen. Steevast werd de wens uitgesproken voor een app die snel en betrouwbaar is, zodat doorgewinterde traders snel kunnen inspelen op marktverschuivingen. Maar de app moet ook simpel zijn, zodat de drempel laag is om te beginnen met investeren in bitcoins.’

‘Bij de ontwikkeling van BLOX is ook nagedacht over veiligheid. De app is een gesloten systeem, waarbij het account gekoppeld is aan één rekeningnummer. Dit betekent dat als je telefoon gestolen wordt, de coins en het geld alleen naar de rekening van de gebruiker kan worden overgemaakt.’

Het nieuwe design

Gebruikers zeggen dat ze een app willen die overzichtelijk en duidelijk is. Het overzicht met alle koersen heeft een nieuw likje verf gekregen, maar ook nieuwe functies. Druk langer op een coin en de cryptocurrency wordt toegevoegd aan je favorieten. Zo kut u simpel een eigen watchlist bijhouden.

Ook de koersgrafieken zijn verbeterd. Zoom nóg verder in en uit op de grafiek. Een goed moment gevonden om te kopen of verkopen? Binnen een paar tellen voert u een trade uit.

Daarnaast is er gewerkt aan hoe het portfolio wordt weergegeven. Bekijk in één overzicht uw portfolio, waarbij duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen uw verschillende coins. In het portfolio hieronder is bitcoin geselecteerd, waardoor het oranje deel van de cirkel oplicht.

Samen geld verdienen

Ter Halle: ‘Ook het sociale aspect is niet vergeten, want wat is er leuker dan geld verdienen? Samen geld verdienen. Gebruikers kunnen vrienden, familie en collega’s 5 euro starttegoed geven door hun eigen vriendencode te delen. Bovendien krijgt de gebruiker een percentage als een vriend een trade uitvoert.’

‘Dit is nog maar het begin, BLOX wordt nog beter en uitgebreider, zonder de designprincipes van simpel en snel uit het oog te verliezen. Download de app, en ervaar zelf welke vette dingen nog op de planning staan.’

Download BLOX en krijg 10 euro

Mis geen koopmoment, download de app en krijg tijdelijk uw eerste 5 euro van BLOX. Gebruik hiervoor de tijdelijke actiecode BITCOINBELGIE.

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin