Mullvad: VPN betalen in bitcoin

Wie zich bezig houdt met privacy en veiligheid kent ongetwijfeld de afkorting VPN, ofwel Virtual Private Network. Een VPN  verbinding geeft gebruikers veilig en anoniem toegang tot het internet en maakt het surfen op openbare (wifi) netwerken een stuk  veiliger. Alle communicatie die via een VPN verbinding loopt wordt versleuteld, zo kan een derde partij niet mee kijken.

Er zijn verschillende VPN aanbieders met allen hun eigen voor- en nadelen, een abonnement op een VPN kost ongeveer 5 euro per maand. De Zweedse VPN aanbieder Mullvad geeft speciaal voor klanten die in bitcoin afrekenen 10% korting. Bij Mullvad hoeven gebruikers geen account aan te maken, elke gebruiker krijgt een uniek account nummer en met dit account nummer is het mogelijk om verbinding te maken met de VPN server van Mullvad.

Geïnteresseerd in privacy?

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin