Move over Pokémon Go, CryptoHunt is coming!

De overweldigende belangstelling voor Pokémon Go is inmiddels bedaard, maar als het aan de makers van CrytpoHunt ligt hebben we binnenkort een nieuwe rage! Het augmented reality spel lijkt ontzettend veel op Pokémon Go maar in plaats van Pokémons, jaag je op schatkisten gevuld met Crypto Hunt coins.

Het spel is al te downloaden in zowel de App store als de Playstore en bevindt zich momenteel in de demo fase. Er wordt verwacht dat de volledig versie klaar is in juni. Spelers die nu al aan het schat zoeken zijn in de demo versie krijgen voor het halen van tien levels een bonus van tien procent is de volledige versie. Meer informatie vind je hier.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=o9sTQCOkXc8″]

 

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin