Mede-oprichter van Apple Steve Wozniak heeft alle Bitcoin verkocht bij $ 20.000

Steve Wozniak was in de begintijd van Apple de technicus van het bedrijf. Hij was verantwoordelijk voor de eerste versies van het besturingssysteem en de hardware van de Apple I en de beroemde Apple II, Hij heeft nu gezegd dat hij al zijn Bitcoin heeft verkocht in december 2017.

Op het Nordic Business Forum in Stockholm, zei Wozniak dat hij voor het eerst een niet nader genoemde hoeveelheid Bitcoin kocht toen de crypto ongeveer $ 700 was. Hij legde uit wat hij ermee wilde doen:

“Mijn doel was om naar een plaats als Stockholm te reizen en naar restaurants en hotels te gaan die alleen bitcoin accepteren en alleen bitcoin gebruiken wanneer ik reis.”

Maar toch, toen Bitcoin zijn hoogste punt ooit bereikte van ongeveer $ 20.000, verkocht Wozniak al zijn BTC. Hij zegt hierover:

“Toen het zo erg omhoog schoot, zei ik dat ik niet een van die mensen wil zijn die het bekijkt en bekijkt en verder niks doet. Ik wil niet dat soort problemen in mijn leven […] Een deel van mijn geluk is om geen zorgen te hebben, dus ik heb het allemaal verkocht en ben er gewoon vanaf. “

Wozniak concludeerde dat hij “nog nooit echt geïnteresseerd geweest is in geld op een of andere manier. Hij onthulde: “Ik heb nooit de aandelen app van Apple gebruikt, ik koop en verkoop geen aandelen.” Verder zei Wozniak vorig jaar juni dat ” alleen Bitcoin is puur digitaal goud “. Hij gelooft nog steeds in cryptocurrency ondanks het feit dat hij de meeste van zijn posities op dat moment al had verkocht.

Zelfs toen hij blockchain beschreef als een bubbel die leek op die van het dotcom tijdperk, wees Wozniak er nog steeds op dat Bitcoin “gewoon geweldig” is.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin