Malafide bitcoin wallets in App Store

Op de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit wordt steeds vaker melding gemaakt van malafide bitcoin wallets die in de Apple App Store verschijnen. De apps dragen de namen als: FastWallet Wallet for Bitcoin en hebben ook meerdere neppe 5 sterren recensies. Er wordt sterk afgeraden om de apps te downloaden, controleer altijd voordat u een app download wie de ontwikkelaar is. Mobiele bitcoin wallets voor iOS die wel te vertrouwen zijn: Copay, BreadWallet en de BitPay wallet.

Mobiele bitcoin wallets zijn geen goede opslag voor grote hoeveelheden bitcoins, als u grotere hoeveelheden wilt bewaren is het slim om een hardware wallet aan te schaffen zoals de Trezor of de Ledger wallet.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin