Litecoin koers stijgt flink

De koers van de digitale cryptocurrency litecoin is in één dag met meer dan +15% gestegen. Litecoin (LTC) staat bekend als het zilver van de cryptocurrencies en wordt vaak gezien als het broertje van de bitcoin. Op dit moment heeft de litecoin een market cap (marktwaarde) die ervoor zorgt dat litecoin bij de top vijf cryptovaluta zit. Het volume waarin LTC wordt verhandeld ligt meestal tegen dat van bitcoin aan en staat vaak hoger dat het handelsvolume van ether. Hieronder de litecoin koers wisselingen van de laatste 24 uur. Je kunt hier direct litecoins aanschaffen.

Litecoins veilig bewaren

Als je van plan bent om litecoins of andere cryptocurrencies te kopen is het slim om ze veilig op te slaan. Het veilig opslaan van cryptovaluta kan op een hardware wallet zoals de Ledger Blue of de Ledger Nano S. Je kunt direct litecoins kopen via Bancontact bij de broker BTC Direct.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin