Ledger meest gewilde cadeautje tijdens de feestdagen

Tijdens de ‘Holiday Purchase’ in Amerika gingen alle remmen los. Onder hevige kortingen konden de Amerikanen alle nodige cadeaus inslaan voor de feestdagen. Hierbij was het opvallend dat één cadeautje erg populair was. Dit was namelijk de hardware wallet Ledger Nano S! In de staat Nevada was het zelfs het meest gekochte cadeau voor de feestdagen. 

Waar normaal gesproken tablets en andere gadgets het meest populaire cadeau zijn tijdens de Amerikaanse feestdagen, versloeg de Ledger Nano S al deze devices in Nevada. Tijdens de Black Friday Sale en Cyber Monday, die bekend staan als shopping days met erg hoge kortingen, was de Ledger extra in trek onder de Amerikaanse consumenten.

Het onderzoek is uitgevoerd door Earny, een Amerikaans dataplatform (en personal shopping assistant) dat data verzameld van miljoenen Amerikaanse consumenten. Earny monitort dagelijks het online koopgedrag van consumenten op Amazon, Best Buy, Walmart en Zappos. Hierbij werden online aankopen geanalyseerd tussen 17 november 2017 en 1 februari 2018.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin