Ledger hardware wallet

Met een stijgende bitcoin prijs is het belangrijk om uw bitcoins extra goed te beveiligen. Er zijn verschillende soorten wallets met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Erg veilige wallets zijn de zogenaamde hardware wallets, de Trezor is hier een goed voorbeeld van. Naast de Trezor zijn er echter ook andere hardware wallets die zeker niet onder doen, vandaag bespreken we de Ledger hardware wallet.

De Ledger wallet is een simpele hardware wallet die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is. Na het installeren van de applicatie, bijvoorbeeld in uw Chrome webbrowser, kunt u aan de slag met de Ledger. Naast een goedkope aanschafprijs heeft de Legder als voordeel dat er ook Ether’s opgeslagen op kunnen worden. Onderstaande video legt het proces uit hoe er en wallet wordt gecreëerd.

https://www.youtube.com/watch?v=PFvHq8zEgd8

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin