Ledger hardware wallet integreert met decentrale exchange

De decentrale exchange van startup Radar Relay heeft aangekondigd dat het ondersteuning voor de Ledger hardware wallet heeft toegevoegd.

In een woensdag gepubliceerde post kondigde de leverancier van het Øx-orderboek de integratie met Ledger aan, waardoor mensen die de hardware gebruiken ether (de cryptocurrency van het Ethereum netwerk) of ondersteunde ERC-20-tokens rechtstreeks naar een andere Ledger-portemonnee kunnen overbrengen.

De zet is opmerkelijk omdat het een van de eerste gevallen markeert waarbij een gedecentraliseerde uitwisseling gebruikers in staat stelt om geld rechtstreeks van de ene hardware – dat wil zeggen de fysieke – naar een andere te verhandelen. Radar Relay is al geïntegreerd met de browser-gebaseerde portemonnee MetaMask.

Ledger-walletbezitters kunnen hun apparaten op hun computers aansluiten, hun ether-apps openen en vervolgens de Radar Relay-app gebruiken om geld te verzenden als dat nodig is. Van daaruit kunnen gebruikers hun gasprijzen en tokens kiezen en hun munten overzetten met behulp van de Radar-app.

Tot nu toe heeft de integratie lovende kritieken ontvangen van een aantal personen van de cryptocurrency-gemeenschap. De reacties op de aankondiging van Radar Relay waren overwegend positief, met Twitter-gebruikers die de verhuizing “geweldig” noemden en “een glimp van de toekomst”.

Radar Relay is gebouwd bovenop het 0x-protocol, dat vorig jaar voor het eerst werd geïntroduceerd en dat ernaar streeft kosteloze transacties op de etherische blockchain mogelijk te maken. 0x ook als non-profitorganisatie, om gebruikers aan te moedigen om het protocol te gaan gebruiken. In augustus verhoogde 0x $ 24 miljoen in een eerste-muntaanbod (ICO).

De verhuizing komt iets minder dan een maand nadat RadarRelay $ 3 miljoen aan durfkapitaal heeft opgehaald.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin