Ledger en KeepKey uitverkocht, Trezor beschikbaar

Met de volatiliteit van de bitcoin en ether koers de afgelopen weken zijn hardware wallets immens populair geworden onder nieuwe investeerders en beleggers. De vraag is zelfs zo groot dat bekende hardware fabrikanten als Ledger en KeepKey de vraag niet aankunnen. Het Franse bedrijf Ledger brengt onder andere de Nano S en de Blue uit als hardware wallets, beide worden op zijn vroegst in september geleverd aan klanten die nu een bestelling plaatsen. Het Amerikaanse bedrijf KeepKey is geen uitzondering, zij accepteren helemaal geen nieuwe bestellingen meer.

Alleen het Tsjechische bedrijf Trezor heeft op dit moment nog wel haar hardware wallet beschikbaar. Het bedrijf biedt op dit moment twee mogelijkheden aan bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Voor de normale prijs van € 89 moet je als klant tot september wachten, wil je jouw Trezor deze week nog wilt binnen krijgen? Dan kun je voor slechts € 18 meer je Trezor binnen drie werkdagen verwachten. Zie hieronder een screenshot van de keuzes.

Bestel hier direct jouw Trezor hardware wallet.

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin