Ledger Blue waarschijnlijk sneller geleverd dan Nano S

Door de prijsstijgingen van verschillende cryptovaluta zoals bitcoin en ether zijn de hardware wallets steeds populairder aan het worden. De meest bekende hardware wallet op dit moment is de Ledger Nano S. Dit apparaat heeft veel weg van een bankieren apparaat als de Belfius kaartlezer of Digipass. Het voordeel van zo’n apparaat is dat het beschermt tegen vrijwel alle vormen van malware en je bitcoins of ethers dus niet zomaar gestolen worden door bijvoorbeeld hackers. Een ander voordeel is dat het kinderlijke eenvoudig is om een backup te maken van je wallet in de vorm van een recovery seed.

Levertijd

Er is een ware run ontstaan op de Ledger Nano S, bestellingen die nu worden geplaatst worden pas in augustus verzonden. De grotere broer van de Nano S, de Ledger Blue heeft op dit moment een korte levertijd, deze worden verzonden op 31 juli 2017. Een nadeel is dat de Blue een stukje duurder is dan de Nano S. In onderstaande video is het apparaat in actie te zien. De Blue ondersteunt meerdere cryptovaluta zoals bitcoin, litecoin, ether en ripple. Het apparaat is hier te bestellen.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin