Ledger Blue: de ultieme manier om bitcoins te bewaren

Er zijn verschillende manieren om bitcoins en andere cryptocurrencies op te slaan. Er zijn hardware, software en webwallets. Alleen met hun eigen voor-en nadelen. Vandaag bespreken we de Ledger Blue.

Het apparaat

De Ledger Blue is het meest geavanceerde hardware wallets op de markt. Het apparaat beschikt standaard over meerdere applicaties (apps) voor verschillende cryptovaluta als bitcoin, litecoin, ethereum en dash. De Blue beschikt ook over enterprise-level beveiliging als het aankomt op cryptografie en is een licht apparaat dat volledig is ontworpen en gebouwd in Frankrijk. De hardware wallet is kleiner dan een iPhone 6 waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De Ledger Blue is te bestellen op de officiële website van het bedrijf en heeft een levertijd van ongeveer twee á drie werkdagen. In onderstaande video zie je de Blue in actie als deze een nieuwe wallet seed aanmaakt.

Het versturen van cryptocurrencies zoals bitcoin of litecoin is ook simpel op de Ledger Blue. Onderstaande video laat stap-voor-stap zien hoe dit in zijn werk gaat.

Bestellen en levertijd

De Ledger Blue hardware wallet is hier te bestellen. Op dit moment is het apparaat erg populair waardoor het een levertijd heeft van meer dan een maand.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin