Kim Kardashian verhoogt haar inzet met bitcoin

Reality star Kim Kardashian West (met maar liefst 114 miljoen volgers op Instagram) verhoogde haar inzet eergisteren bij de Charity Poker Night Out in LA met de zogenoemde ‘physical bitcoin chip’. 

Kim zat niet alleen aan de pokertafel. Ook haar beroemde zussen Khloé en Kendall vergezelden haar op het evenement. De zussen hebben met z’n drieën een aanzienlijk aantal dollars ingezet voor de City of Hope, een nonprofit onderzoekscentrum voor kanker. Dit goede doel stond centraal tijdens de Charity Poker Night. 

Op Instagram plaatste Kim een foto met daarop een physical bitcoin chip die zij ging inzetten op de tafel. Daarbij vermeldde ze bij het Instagram-bericht: ‘’We moved onto bitcoin!’’ You go Kim!

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin