KeepKey

KeepKey is een veilige hardware wallet die toegang biedt tot ‘s werelds toonaangevende activa voor cryptocurrency. KeepKey werd gelanceerd in 2015 en gebruikt geavanceerde technologie om gebruikers een van de veiligste omgevingen te bieden voor het opslaan van hun cryptocurrencies. Als een hiërarchische deterministische (HD) wallet kan KeepKey worden beschouwd als een minicomputer die speciaal is ontworpen voor het opslaan van private keys.

De recente prijsverlaging van KeepKey maakt het een betaalbare optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van waarde en veiligheid bij het beheren van hun cryptocurrency-portefeuilles.

Hoe werkt de KeepKey

KeeyKey wordt geleverd met een USB-connector die kan worden aangesloten op een Mac, PC en Linux-computers. Nadat de verbinding tot stand is gebracht, wordt het apparaat van stroom voorzien en wordt een display op het scherm gevraagd voor KeepKey. Je moet de plug-in voor Chrome hebben gedownload voordat je toegang krijgt tot het apparaat en jouw munten.

Zodra je verbinding maakt met het apparaat, wordt een willekeurig adres gegenereerd voor elk van de munten die je wilt opslaan.

Dit klinkt misschien allemaal heel simpel en dat is omdat het zo is! Er is niet veel in de wallet, maar de beveiliging ervan zowel software als hardware is verbazingwekkend. De eenvoud ervan maakt het ook gemakkelijk voor iedereen om digitale valuta’s op te slaan en te beginnen met het opslaan en verhandelen. De KeepKey is hier te bestellen.

KeepKey review

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin