iOS Litecoin wallet

Litecoin, het kleine broertje van bitcoin is wat minder bekend bij het grote publiek. Litecoin was de eerste digitale alternatieve cryptovaluta na de bitcoin die een grotere groep gebruikers wist te bereiken. Voormalig Google-medewerker Charlie Lee ontwikkelde de litecoin en deels het ecosysteem eromheen. Voor gebruikers die opzoek zijn naar een mooie litecoin wallet is er nu goed nieuws. Op Apple’s mobiele besturingssysteem iOS is de litecoin wallet LoafWallet verschenen, een eenvoudige digitale portemonnee waarin u litecoins kan ontvangen of verzenden. Bij het opstarten van de applicatie krijgt u 12 woorden te zien, de zogenaamde recovery seed. Bewaar deze goed door ze op te schrijven en veilig te bewaren, de recovery seed geeft u toegang tot uw litecoins bij verlies van uw mobiele telefoon. Dit is dus uw backup!

LoafWallet banner

De LoafWallet biedt ook functionaliteit voor de Apple Watch, zo kunt u op de digitale smartwatch uw ontvangstadres weergegeven en in- en uitgaande transacties controleren. Of er plannen zijn voor een Android versie van de LoafWallet is nog niet bekend. U kunt de officiële website hiervoor in de gaten houden. Bekijk hier de litecoin koers grafiek.

 

➥ Koop veilig litecoins bij BTC Direct!

 

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin