2016 BitcoinBelgië onderzoek

Het is bijna zover! 2017 is in aantocht en in minder dan 2 weken zit het jaar 2016 erop. Voor de bitcoin een bewogen jaar waar de munt weer flink in waarde is gestegen. In het bitcoin landschap zijn er verschillende bitcoin bedrijven overgenomen en er betreden nieuwe spelers het strijdtoneel. Overheden, banken en andere partijen zijn zich ook steeds meer gaan focussen op de blockchain en Bitcoin technologie.

De transacties in bitcoin zijn toegenomen en ook de totale market waarde is gestegen. Van de 21 miljoen zijn er 16 miljoen bitcoins beschikbaar en elke 10 minuten komen er nu 12,5 bitcoins bij in plaats van 25.

Wij van BitcoinBelgië.be zijn benieuwd naar onze bezoekers! Welke wallet gebruik jij? En waarom gebruik je deze? Om hier een helder beeld van te krijgen en onze website ook in 2017 te laten groeien nodigen we u graag uit voor een vragenlijst. Als u op de link klikt kunt u de vragenlijst invullen.

BitcoinBelgië vragenlijst invullen!

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin