Cryptocurrency app BLOX blijft groeien: Dash, Chainlink, Bitcoin, Ethereum, BAT en meer

De Belgische cryptocurrency app BLOX bestaat één jaar. Duizenden gebruikers maken dagelijks gebruik van BLOX om de koersen in de gaten te houden, en om cryptocurrency te kopen en verkopen. De app blijft groeien, zo worden er vier nieuwe coins toegevoegd in vier weken tijd en lanceerde de app een ‘invite a friend’-programma.

Meer coins

BLOX staat altijd in contact met zijn gebruikers. En gebruikers willen meer coins. Daarom zijn er in de afgelopen weken nieuwe coins toegevoegd aan BLOX. Gebruikers kunnen nu in de app ook BAT, Dash en Chainlink (LINK) kopen. Deze drie coins zijn een mooie aanvulling op de tien coins die al werden aangeboden. De resultaten liegen er niet om. Zo is de Chainlink (LINK) koers met 18% gestegen en BAT met 15% sinds de munten zijn toegevoegd aan BLOX.

Samen geld verdienen

Wat is er leuker dan geld verdienen? Samen geld verdienen! Daarom biedt BLOX vrienden-codes.

CEO Mike Hutting: ‘Elke gebruiker heeft een persoonlijke code die met iedereen gedeeld mag worden. Twijfelen vrienden nog over bitcoin? Of wit u moeder maar geen Ethereum kopen? Geef dan je eigen code en ze krijgen 5 euro om mee te starten. Bovendien verdient u op hun transactiekosten.’

Wat staat er nog meer op de planning?

BLOX richtte zich bij de lancering op veiligheid, snelheid en gemak. Nu wordt het tijd om de app door te ontwikkelen. Daarom worden nieuwe cryptocurrency’s en betaalmethoden toegevoegd. Ook wordt er hard gewerkt aan inloggen met face-id en vingerafdruk en het kunnen instellen van koersnotificaties.

Wat is BLOX eigenlijk?

Veel Belgen vinden bitcoin moeilijk. Het is lastig om bitcoins te kopen en zelf veilig te bewaren. Ook kunnen termen als blockchain of cryptocurrency mensen afschrikken.

‘BLOX lost al deze ongemakkelijkheden op in een simpele app. Alle bekende cryptocurrency’s koopt en verkoopt u razendsnel via de app voor iOS en Android. Denk aan Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS en meer. Gebruikers hoeven ook niet meteen te investeren in één hele bitcoin. Zo kunt u al vanaf 1 euro cryptocurrency kopen’, aldus Hutting.

Mis geen koopmoment, download de app en krijg tijdelijk uw eerste 5 euro van BLOX. Gebruik hiervoor de tijdelijke actiecode BITCOINBELGIE.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin