Games kopen met bitcoins

Wilt u games kopen met bitcoins? Softwareplatform Steam accepteert bitcoins sinds april 2016 als betaalmiddel voor het kopen van digitale games.  Valve het bedrijf achter Steam werkt samen met het Amerikaanse Bitpay om bitcoins te accepteren als betaalmiddel.

Door bitcoin te accepteren maakt Valve het makkelijk voor gamers die geen creditcard bezitten om toch games te kopen. Met 100 miljoen geregistreerde Steam gebruikers en een aanbod van 6500 games is Steam geen kleine partij om bitcoins te accepteren. Steam is ook beschikbaar voor vrijwel alle besturingssysteem zoals Windows, macOS en Linux. Sinds kort heeft Steam ook een eigen besturingssysteem gebaseerd op Linux genaamd SteamOS, het besturingssysteem is gratis te downloadden en te gebruiken.

Spotify en Netflix

Gebruikers van andere diensten zoals Spotify en Netflix vragen ook steeds vaker aan deze bedrijven of ze bitcoins willen accepteren als betaalmiddel, Spotify heeft hier een aparte pagina voor ingericht waar gebruikers kunnen stemmen. Netflix CFO David Wells heeft eerder dit jaar aangegeven positief te zijn over het idee om bitcoins te gaan accepteren voor de streaming video on demand dienst.

Wilt u meer begrijpen over bitcoins? Dan kunt u beginnen bij onze snelstart. Bitcoins koopt u veilig bij BTC Direct.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin