Fiverr: creatief werk betalen in bitcoin

De digitale marktplaats voor het posten van projecten Fiverr accepteert al een langere tijd bitcoins. Fiverr maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier in contact te komen met creatievelingen die u kunnen helpen met bijvoorbeeld graphics, design, digitale marketing of het schrijven van teksten. Bent u juist een creatieveling die wat bij wilt verdienen? Dan kunt u uw diensten aanbieden via de digitale marktplaats.

Fiverr bitcoin

Op de website was het al mogelijk om met PayPal, VISA en MasterCard te betalen. Bitcoin is later toegevoegd aan de betaalopties, hierdoor wordt het nog eenvoudiger om iemand snel en eerlijk te betalen voor het geleverde werk.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin