Ethereum kopen? Dat kan op verschillende manieren. Technisch gezien koop je ethers (ETH) de brandstof en cryptocurrency van het Ethereum-netwerk. Om ethers te ontvangen of te versturen heb je natuurlijk een Ethereum wallet nodig. Nadat je deze hebt geïnstalleerd of een hardware wallet hebt gekocht is het tijd om ethers te kopen. Ethereum kopen doormiddel van Bancontact kan bij onderstaande websites in de tabel. Onder de tabel staat een stappen-plan voor het aanschaffen van ETH.

[table id=8 /]

Ethereum kopen met Bancontact

In dit voorbeeld maken we gebruik van de Exodus Ethereum wallet; deze is beschikbaar voor zowel MacOS, Windows en zelfs Linux. In de wallet gaat we naar het tabblad “Ethereum” en klikken we op de “receive” knop.

Onder de knop krijgen we een adres te zien dat met 0x begint, dit is ons persoonlijke adres voor ether. Vervolgens gaan we naar de plek waar we ETH kunnen kopen, in ons geval kiezen we voor de website van BTC Direct en gaan we betalen met Bancontact.

Het is belangrijk dat we met onze eigen zichtrekening betalen. De naam van de rekeninghouder dient hetzelfde te zijn als de naam waarmee we bij de website zijn geregistreerd. Onze ervaring is dat het ongeveer een half uurtje kan duren voordat we de ethers hebben ontvangen in onze wallet.

Voila! Zoals je hierboven kunt zien hebben we onze ethers ontvangen. Tijd om de Ethereum koers goed in de gaten te houden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.