Ether waarde stijgt met meer dan 25%

In de afgelopen 24 uur is de prijs van de cryptocurreny ether met meer dan 25% gestegen. Op dit moment is de waarde van één ether daarmee ongeveer 27 euro. Ethereum is een van de meest belovende projecten in de wereld van cryptocurrencies en blockchain.

Ether heeft na bitcoin de grootste market cap in de cryptocurrency markt. Ether is te koop bij verschillende handelskantoren, deze handelskantoren vragen een fee van meestal 2% op de koersprijs. Afrekenen kan gemakkelijk met het vertrouwde Belgische Bancontact (voorheen Mistercash). Een handelskantoor waar u ether’s met Bancontact kunt kopen is het Nederlandse BTCDirect.eu. Om ethers op te slaan heeft een gebruiker zijn eigen Ether wallet nodig.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin