Elfjarige Andrew publiceert bitcoin handleiding

De elfjarige Andrew publiceerde onlangs de bitcoin handleiding “Early Bird Gets The Bitcoin: The Ultimate Guide To Everything About Bitcoin”. Waarom? Hij had een afspraak met zijn vader gemaakt: als hij twintig miljoen dollar verdient voordat hij vijftien wordt mag hij van zijn vader stoppen met school.

Andrew ging dan ook op zoek naar manieren om snel rijk te worden en stuitte tijdens zijn zoektocht op de cryptocurrency bitcoin. Hij was al een tijdje bezig met zich te verdiepen in het onderwerp, maar kwam erachter dat nergens informatie te vinden was die écht makkelijk en duidelijk was. Op aanraden van zijn vader besloot hij daarom om het heft in eigen hand te nemen en zelf een handleiding voor beginners te schrijven.

Andrew deed drie maanden research naar het onderwerp, wat uiteindelijk heeft geleid tot zijn 57 pagina’s tellend meesterwerk. Hierin komt niet alleen bitcoin zelf aan bod, ook bespreekt Andrew bitcoin wallets, Ethereum en ICO’s (Initial Coin Offerings). Een bitcoin wallet vergelijkt hij in zijn boek met een brievenbus: “de postbode kan post bezorgen in elke brievenbus (public key), maar alleen degene met de sleutel kan de post er ook daadwerkelijk uit halen (private key)”.

Of stoppen met school op je vijftiende nou zo’n goed idee is weten we niet, maar we hopen wel dat Andrews boek een succes wordt! Nieuwsgierig? Het boek is te koop als paperback en als e-book via Amazon.Vertaling van newsbtc.com, vrij vertaald door redactie.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin