Easbit lanceert ‘granny proof’ Bitcoin-portemonnee

Easbit Bitcoin Koers

De Nederlandse software-ontwikkelaar van mobiele Bitcoin-toepassingen Easbit introduceerde deze week de Easbit wallet, een gebruiksvriendelijke (of: granny proof) Bitcoin-portemonnee applicatie voor Android smartphones.

De app is beschikbaar voor download vanaf Easbit.com en in de Google Play Store.

De software is ontwikkeld om bitcoin te versturen en te ontvangen, waarbij veel rekening is gehouden met gebruiksgemak, privacy en veiligheid, terwijl het serverpark van Easbit op duurzame energie draait. Om de decentrale grondslag van Bitcoin niet aan te tasten slaat Easbit bovendien geen Bitcoin-gerelateerde gegevens van gebruikers op. De bitcoins zijn van de gebruiker, en worden ook opgeslagen op de smarthphone van de gebruiker, zodat hij altijd de volledige controle over zijn bitcoin heeft.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin