Datavisualisatie van bitcoin transacties

Datavisualisatie van bitcoin transacties, het lijkt een goede combinatie. Doordat alle bitcoin transacties openbaar worden gemaakt en worden opgeslagen in de blockchain, kunnen programmeurs aan de slag met de data en deze ondermeer visualiseren. De website FiatLeak was hiervan een mooi eerste voorbeeld. De website Bitbonkers doet hier een schepje bovenop, op de websites zijn bitcoin transacties die hoger dan 1 bitcoin zijn gevisualiseerd en komt er om de 10 minuten ook een block bij.

De balletjes van de transacties blijven wel van het zwevende platform afrollen, maar vind u het toch te druk worden op het zwevende platform? Druk dan uw spatie toets is in en kijk wat er gebeurd.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin