Coinbase stopt met accepteren iDEAL

De Amerikaanse bitcoin exchange Coinbase stopt per 31 oktober met het accepteren van het Nederlandse iDEAL. Coinbase heeft een mail naar haar Nederlandse klanten gestuurd waarin het aangeeft dat Nederlandse klanten voortaan met een bankoverboeking (SEPA transfer) geld kunnen overboeken naar Coinbase.

Coinbase mail iDEAL

De online betaalmethode iDEAL is te vergelijken met het Belgische Bancontact (voorheen MisterCash) en is erg populair bij onze noorderburen. Voor Nederlanders betekent deze maatregel dat geld overboeken naar Coinbase een stuk langer duurt dan voorheen. Nederlanders die snel bitcoins willen kopen en gebruik willen maken van iDEAL kunnen nog steeds terecht bij BTC Direct.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin