Coinbase: een nieuw design

Het Amerikaanse platform Coinbase lanceerde eerder deze maand een redesign van haar website. Oorspronkelijk is Coinbase gebouwd als een eenvoudige bitcoin wallet, inmiddels is het platform uitgegroeid tot een volledig digital asset platform. In de maand juli werd naast de aan- en verkoop van bitcoin ook de ondersteuning van ethereum toegevoegd. Uit cijfers van het platform blijft dat etherrum goed is voor 15% van het handel volume. Met het nieuwe design wilt Coinbase zich omtoveren tot een exchange waar meerdere cryptocurrencies verhandeld kunnen worden. Het nieuwe dashboard is nu meer een one-stop-shop met een snel overzicht van essentiële gegevens.  Het dashboard is contextueel bijgewerkt op basis van het gedrag van de gebruiker.

dashboard

Vorige maand stopte Coinbase met het accepteren van iDEAL, een populaire Nederlandse betaalmethode dat lijkt op Bancontact. Hierdoor is het voor Belgen en Nederlanders alleen mogelijk te betalen via een SEPA banktransfer.

 

Delen:
Tags

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin