Koop Cardano (ADA) op cryptocurrency app BLOX!

Sinds deze week koopt u Cardano via de alles-in-één cryptocurrency app BLOX. Cardano is een open source blockchainplatform waarop smart contracts kunnen draaien.

Wat is Cardano?

In 2015 stapte Charles Hoskinson op bij Ethereum om een eigen project te beginnen, Cardano. Hoskinson zag problemen bij Ethereum op het gebied van schaalbaarheid en snelheid van transacties. Deze problemen probeerde hij met Cardano op te lossen.

Cardano maakt gebruik van een blockchain met verschillende lagen, waardoor het transactienetwerk sneller en schaalbaarder moet zijn.

ADA, de munt van het Cardano-protocol werd in 2017 gelanceerd. En lanceren deed de prijs ook. De Cardano koers schoot omhoog, van 0,02 euro naar 1,09 euro in nog geen drie maanden. Dat is een stijging van 5.350 procent! Nu moet gezegd worden dat de timing van lanceren ideaal was, midden in de hevigste fase van de bull run van 2017.

Alles over de koers van Cardano (ADA)

In de afgelopen maanden is ADA flink in waarde gestegen. Het is goed mogelijk dat dit komt doordat Proof of Stake binnenkort wordt geïmplementeerd op het Cardano protocol. Met Proof of Stake kunnen gebruikers hun ADA inzetten (staken) om beloningen te kunnen ontvangen. 

Dit kan zorgen voor meer vraag naar de ADA-token. En is er meer vraag naar een bepaalde munt, dan stijgt de waarde. Dat is de afgelopen maanden dan ook gebeurd. Vanaf het dieptepunt in maart is ADA met maar liefst 638 procent in waarde gestegen! Dat ziet u op de euro-grafiek hieronder terug.

Daarmee stijgt ADA ook harder dan bitcoin. Op de grafiek hieronder ziet u de koers van ADA uitgedrukt in bitcoin. Vergeleken met ‘s werelds grootste cryptocurrency is ADA met 238 procent gestegen vanaf eind maart!

Wat is BLOX?

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor uw smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten. Of u nu voor een euro koopt of duizend euro besteedt, u bepaalt uw inleg. En bent u uw telefoon verloren? Geen probleem, het enige wat iemand kan doen is het geld overmaken naar uw eigen bankrekening. Meer weten? Bekijk hier de website van BLOX.

Delen:

Roy is werkzaam in de cryptocurrency wereld sinds 2017 en schrijft over verschillende onderwerpen zoals Bitcoin, het lightning network en de adoptie van de bitcoin technologie. Zijn grootste passie naast cryptocurrency is reizen naar het zonnige Midden-Amerika. Hier heeft hij ook gezien dat vooral voor de minder “ontwikkelde” landen cryptocurrency revolutionair kan zijn.

Bezoek mijn Linkedin