Bytecoin is een private, gedecentraliseerde cryptocurrency met open source code waarmee iedereen kan deelnemen aan de Bytecoin netwerkontwikkeling. Privacy en beveiliging komen vanzelf door het gebruik van Bytecoin. De beste oplossing voor degenen die hun financiële privacy willen behouden. Instant private transacties worden wereldwijd aangeboden door het Bytecoin Network, ze zijn volledig onvindbaar en vereisen geen extra kosten.

Bytecoin kopen

Bytecoin (vaak afgekort als BCN) is te koop bij verschillende cryptocurrency exchanges. Een van de bekendste waar je BCN kunt kopen is de beurs Binance. Houd er rekening mee dat de meeste cryptocurrency beurzen alleen crypto-naar-crypto handel ondersteunen. Je dient dus bijvoorbeeld eerst bitcoins te kopen met Bancontact bij BTC Direct. Je kunt de aangekochte BTC dan laten overmaken naar jouw wallet op de exchange deze omwisselen naar BCN.

Bytecoin koers

De waarde van cryptocurrencies wordt simpelweg bepaald door vraag en aanbod. Hieronder een live grafiek met de Bytecoin waarde van dit moment in euro.

Bytecoin wallet

Voor BCN zijn er verschillende wallets beschikbaar. Er is een desktop wallet voor Windows, macOS en Linux. Maar ook een web wallet of mobiele wallet. Op deze pagina kun je de verschillende wallets bekijken en downloaden.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.